3P Profiel: Procesregie, Projectleiding of Programmamanagement

Wat is jouw talent?

In je werk als projectleider, programmamanager en procesregisseur word je vaak heen en weer geslingerd tussen bijna paradoxale competenties die van je gevraagd worden om je werk goed te doen. Houd je de regie of faciliteer je? Formuleer je vooraf een doel of laat je het eindresultaat gedurende het proces ontstaan? Je ontdekt met het 3 P Profiel met welke activiteiten jij je echt als een vis in het water voelt. Ben jij meer een procesregisseur of ligt je talent bij programmamanagement? Met het 3P Profiel wordt dit snel duidelijk.

Voor jou?

Voor projectleiders die zich willen ontwikkelen naar procesregisseur, voor procesregisseurs die willen weten waar hun leerdoelen zitten en voor beleidsmedewerkers/adviseurs die willen weten in welke richting ze zich het best kunnen ontwikkelen.

Inschrijven/contact

Wat levert het je op?

Je ontdekt je kracht en je ontwikkelpunten aan de hand van de reflectievragen die aan je gesteld worden. Deze reflectievragen geven richting aan je keuzes in opleiding en ontwikkeling, en zorgen voor een helder houvast in de acties die je de volgende dag al kunt doen.

Wat gaan we doen?

Je vult een vragenlijst met 42 vragen in. Aan de hand van jouw antwoorden maken wij een 3P Profiel en formuleren we drie tot vier reflectievragen die we met je doorspreken. Daarna ga je zelf met die vragen aan de slag: je schrijft een reflectieverslag dat je helpt om jouw leerdoelen voor de training scherp te krijgen. Wordt het procesregie, projectleiding of programmamanagement, en wat wil je dan precies leren? In het verdiepingsgesprek met Dees van Oosterhout kom je tot je ontwikkeldoelen en keuze van de richting.


Praktische informatie

Trainer: Dees van Oosterhout

Duur: 1 dagdeel (inclusief schrijven reflectieverslag en verdiepingsgesprek)

Plaats: Hurwenen.

Investering: € 495,- excl. 21% BTW.

Trainer: Dees van Oosterhout

Duur: 1 dagdeel (inclusief reflectieverslag en verdiepingsgesprek)

Plaats: Hurwenen.

Investering: € 495,- excl. 21% BTW.

Geïnteresseerd?

arrow_drop_up arrow_drop_down