Trainingen

Hieronder vind je een overzicht van al onze trainingen.

Summerschool

Training

Rolswitch

Elke dag kruip je in je professionele leven in verschillende rollen. Maar je bent niet professioneel opgeleid voor al deze  rollen. Gedurende de 10-daagse Summerschool maak je o.a. kennis met de diverse rollen, vaardigheden, tools en de psychologie achter Rolswitch.

Summerschool Introductietraining 

5 Rollen Rolswitch

Een Summerschool van 5 dagdelen in mijn wei te Hurwenen, waar ik jou ga opleiden in 5 essentiële rollen. Stel je eens voor: Hurwenen in de zomer, picknicken aan de Waal, struinen door de uiterwaarden. En......een Summerschool met fijne, geïnteresseerde cursisten! 

Training Procesregie 

als Online Tool

Online training waarin je leert hoe je processen online kunt leiden. Zodat de processen binnen je organisatie door kunnen gaan. Je leert Online Procesregie in te zetten als structurele, handige en tijdsbesparende tool. Zodat jij in staat bent om te allen tijde jouw workshop te laten plaatsvinden. 

Opleiding professioneel procesregisseur

Ontwikkel de kennis en vaardigheden om complexe vraagstukken professioneel aan te pakken en bereik het gewenste resultaat.


Training Politieke Intelligentie


Wil je meer invloed? Hoe speel je dan het spel?  Ken je het speelveld en wat is dan jouw persoonlijke strategie?Samenspel

politiek bestuur en directie

Bespreek in een workshop aan de hand van 5 cruciale vragen het samenspel tussen bestuur en directie. Effectief Opdracht-geverschap 


Hoe leg je de basis voor succesvolle processen of projecten? Waar voldoet een goede opdracht aan?Yoga & Procesregie/ Rolswitch

Ga je mee naar het paradijs?

Tijdens mijn workation in Bali is het idee ontstaan om
12 mensen mee te nemen naar de prachtige authentieke plek die ik daar gevonden heb!

Slimme deals sluiten


Wil je binnen overheid en bedrijfsleven slimmer en sneller deals sluiten waarbij jouw eigen belang en het belang van de ander is geborgd? Dan is deze training iets voor jou.


Gecertificeerd trainer Procesregie

Wil je zelfstandig de basistraining Procesregie onder licentie van Van Oosterhout Adviesgroep kunnen geven? Volg dan het traject tot gecertificeerd trainer Procesregie.Wat is jouw talent?

3P Profiel geeft inzicht

3P: Procesregie, Projectleiding of Programmamanagement

Ontdek met het 3P profiel waar jij je als een vis in het water voelt.
Vragen of wil je overleggen?

arrow_drop_up arrow_drop_down