Toolkit Procesregie

Hoe je mensen beweegt naar resultaat

Als je sturing geeft aan processen, moet je weten hoe je een proces op een professionele manier start en hoe je tussentijds kunt interveniëren als er problemen dreigen te ontstaan. Maar dat alleen is niet voldoende. Je moet ook in staat zijn om snel tot harde resultaten te komen, om partners in de ‘doe-stand’ te krijgen en alle betrokkenen te inspireren, te boeien, en in hun energie te houden. Dat is lang niet altijd makkelijk, en vraagt om lef en creativiteit.

Mensen bewegen naar resultaat

  • Gereedschapskist om tijdens een traject professioneel en wezenlijk te kunnen bijsturen
  • Beproefd in de praktijk
  • Prikkelend en uitdagend
  • Geschikt voor besluitvorming met grote groepen
  • Speels en creatief
  • Eenvoudig en snel toe te passen in de eigen praktijk
  • Voor iedere situatie op maat

De volgende stap

Het is mijn passie om mijn succeservaringen en juist ook mijn worstelingen achter de gordijnen met u te delen. Onder het motto: kwetsbare kracht.

Wellicht durft u hierdoor de stap te zetten om deze technieken in uw eigen praktijk te gaan gebruiken. Ik wil mijn fouten ook meegeven omdat ik ervan overtuigd ben dat er elke keer weer een moment is om jezelf te hernemen.

Ook u zult wellicht fouten maken tijdens uw processen. Het belangrijkst is dat u daardoor niet verlamt en dat u uzelf niet veroordeelt.

Strategisch omgaan met anderen en tegelijkertijd goed naar jezelf kijken: daar draait het om.

Dat leer je niet door een cursus, training of opleiding te volgen. Politieke intelligentie ontwikkel je op de werkvloer. Dit boek vult dan ook het gat tussen (business)school en praktijk.

Benieuwd hoe je je politieke intelligentie vergroot? Dit boek leert je de spelregels!

Bekijk hiernaat de video over de boekpresentatie van de Toolkit Procesregie.